Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Easy to go in!

Going in is the easy part

It’s always tougher to go out!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-08-25




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Hedlin
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-29 14:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Erfarenheter som de flesta har i olika sammanhang!
2019-08-30

    ej medlem längre
Kloka ord som vittnar om livserfarenhet.
2019-08-29

  Rise Little One
Konstigt nog men sant!
2019-08-29

  ULJO
Oftast är det så
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin