Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. Istället för som så vanligt är, det omvända. Bilden är ett sådan underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 74 av 124) Porter




Sitt kvar där du sitter
sitt kvar där och var bitter
sitt kvar du och drick din porter
det blir nog inte av
att du blir stor
någonsin mer

det blir aldrig av mer
som hände dig i kriget
sitt kvar och gräm dig över grader
i kriget svarade du ej
på din hustrus rader

när du kom hem var där tomt
intet blir som förr
din hustru kommer inte åter
sitt kvar där du sitter
sitt kvar och var bitter
sitt kvar du och drick din porter




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-01 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP