Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stort...



Igår beställdes ett måttband, för att mäta exaktheten av ditt huvud min fina son...
Till din studentmössa, herregud!!! Våren 2020 då tar du studenten...
Min minsta, började för två veckor sedan på gymnasiet...
Jag börjar på nytt jobb om en vecka...
Du har flyttat ut...
För alltid?
Oj! Vad mycket som händer nu...
Vad mycket, livsavgörande samtidigt som en stor glädje att få vara med om...
De stora valen i livet, sorgligt att du missar ALLT av det som gör livet berikat att få följa guldkornen...
Att få följa stegen små till de stora kliven i livet...
Tacksamheten är så stor, jag är mitt i livet nu...
Mina fina skatter är början på sina spännande liv, jag dem ska få följa...
Vilken lycka !!...
Livet är vad vi gör det till, jag ska göra mitt smärtfritt av negativitet...
Endast omfamna god energi och vårda väl...
Värna och vårda väl om tiden, då den ej kommer tillbaka...
Ge kärlek i allt jag gör...
Ska ta i akt, all den äkta kärlek jag möter och ta i mot...
Livet är i mitten fasen...
Synd att du ej är mig med...
Jag ska njuta av varje stund...
Alla måste göra sina val...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-03 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden