Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vi aldrig får sluta slåss för vårt land.


Sveriges krigare

Res dig upp o du svensk.
Och låt vreden komma ifrån din tunga.

Visa ditt vikingablod och låt svärdet runga.
Inte i verklighet utan verbalt.

Då vi förändrar vårt land radikalt.
Att styras av de som ej vill landet väl.
Är varningsljus, blixtar och giver oss skäl.

För när kris och förstörelse hotar vårt land.
Kan vi styra vårt öde mot lugnare strand.

För en krigares hjärta det får ej nån rast,
förrän landet förändrats i snabbare hast.
Att stoppa det verkliga hotet för oss,
är att aldrig för Sverige vi slutar att slåss.

Copyright" (©) Peter Boman 2019-09-07




Fri vers av Peter Boman
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-07 13:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rättfärdighet upphöjer en nation men synd är folkens vanära.
Att det ser ut som det gör i Sverige beror på att folket vänt Gud ryggen.
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boman
Peter Boman