Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor vill syssla med logik i mentala sammanhang och per sal. Andra använder sig av metod av eget huvud och åter andra söker ta reda på hur 'andra människor' gjort, gått till väga. Sedan kan de omsätta det i prakt


Något litet om människans logik





Ger du någon fingret
vill den ofta ha din odödliga själ

ger du någon en del av din själ
söker den ta hela handen

erbjud därför din kropp
åtminstone det arbete den kan utföra




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-08 11:52



Bookmark and Share


  Nanna X
Omsätta det i prakt? Det låter praktfullt.
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP