Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till det inre mönstret

Vågform
Vitt brus
Fraktaler i oording
Frekvenserna antyder oväder

Lyssna till berget
Genom mull och mossa
Genom skuggat grått
När vädren hopas över bistra skyar

Han står som en skugga mot den vilda horisonten

När bergets klocka tickar manngrant
Vet sin plats och mål
Svävar på en glödgad hinna
mot ett inre tal

Illussionernas seger över köttet
Metafysisk ordning
Mönstergill
Oordning




Fri vers av Litorina
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-17 01:40



Bookmark and Share


  Automat
Vågform
Vitt brus
Fraktaler i oording
Frekvenserna antyder oväder

Sådär abstrakt och samtidigt talande att det bara blir perfekt. Riktigt bra!
2004-10-17

  karenina VIP
lyssna till det inre mönstret, för där finns sanningen. Tack
2004-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina