Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serien 'Som det har visat sig!' är bara påbörjad. Kom på den då en vän och undertecknad reste med 'långtrånggång', som tunnelbana visst kallas för i Shanghai. Texten skrevs ned i hast men kunde inte tävla med farten hos fordonet.


Som det har visat sig!




Från en politiker till en annan, från tvenne olika partier, i gemensamt 'mitt-emot-möte', stående vända mot varandra i varsin pult.
För att äska en smula intresse inleder den ena figuren med orden...

'Det går att väcka frågan.
Men inte Beethoven.'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-09-18 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP