Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Man vill bli dörrvakt. Av Ewa-Britt Nilson. Bilden har som vanligt 'ingenting' med texten att göra. Utan sitter mest där som dekoration.


Kritik på en text (1895) litet rim




Läste texten o förfärades,
över att 'hjälten' syntes ärades,
möjlig utveckling och,
att en arbetssökande dock,
kanske att om saker 'särades'...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-09-30 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP