Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lust att skriva något kort, som ändå kan tänkas giva envar läsare, liksom en glimt av hur livet kan vara stundom. Hårt för den som vill en sak, och för annan att bara lämna annan åt sitt möjligt oblida öde.


Nästan ingenting om Odette






Ofta när Henry
pratar med sin
väninna Odette, han

finner då han
vänder sig om,
han är för

sig själv och
ändå har talat
med henne som

om hon inte
redan gått sin
väg. Lämnande honom

som bakom sig
åt tiden själv
att bestämma framtiden.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 14:12



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ibland hör man röster som kallar!
2019-09-25

  Bjarne Nordbö
Finurligt format.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP