Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. Istället för som så vanligt är, det omvända. Bilden är ett sådan underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 65 av 124) Överljudskyss




Överljudskyss
överljudskyss

(imderförstått att det kan du inte höra
så är det för att du inte kan höra)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 23:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nä, liksom, det är felstavat. Men eftersom felstavningen skrevs redan på 'fjortonhundratalet' eller så, fick den stå kvar. Jag skulle kunna ha sett den 'i tid', men gjorde det alltså inte. Skriv det på kontot för 'trötthet i systemet' eller tillskriv det 'slarv' om du känner för den saken. En gång i tiden var jag ett barn, men vilken bokstavskod det var i den barndomen vet jag då inte.
2019-10-02

  Nanna X
Är imderförstått motsatsen till underförstått?
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP