Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manetsommar

Denna sommar mången brännmanet

in till Kullaviks havsbastu smet

och brände skinnet

och likaså sinnet

hur det kändes blott en del av oss vet!

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-06 13:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra och upplysande för
oss på östra kanten.

2019-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om någras svidande verklighet!
2019-10-07

  lodjuret/seglare VIP
Där syns skada, av att bada, res till Nevada, där syns sand, åtminstone till ibland, även vattnets vand... (-ringar)
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick