Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMAREN SJUTTIOSJU

Sommarn -77

var ingen obegriplig tid

Fast en del var ganska svårgripbart

Jag var nog en ganska

reserverad individ

Inte heller särskilt gatusmart

 

LARZ GUSTAFSSON 8/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-10-09 14:47



Bookmark and Share


  Koloristen
"Summer '77" (MX-80 Sound).
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP