Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN NIONDE OKTOBER

Jag traskar snart ut

i den relativa friheten igen

Oktober är grå

med inslag av gult och rött

Jag vandrar snart ut

i det hemtama och invanda igen

Du skådar ned till mig

som är rädd och som är nött

 

LARZ GUSTAFSSON 9/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-10-09 14:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns en trygghet i att ha en sådan Du!
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP