Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÅLLER SIG UNDAN

Han håller sig undan från stan

Men har han en underlig plan?

Visst kommer det e-post ibland

som flaskpost från avlägsen strand

Vad döljer sig där i hans värld

i hemmets högst hemliga (?) härd?

Han flyr

Jag vet inte från vad

Och utåt så verkar han glad

Så ofta på resande fot

Är sanningen kanske ett hot?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-10-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP