Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED SNÖN KOMMER HATET

Med snön kommer hatet

som redan fanns där

Med snön kommer tjatet

om hur "ljust" allting är

En vämjelig årstid

som borde tas bort

Men kanske jag dör

Då blir vintern rätt kort

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-10-15 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP