Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt



Egentligen är allt väldigt enkelt.



Har jag hört.



Jag tror det när jag ser det.

Du ser det när du tror det.

Du tror att du ser det, men jag ser att du tror det.

Det var bättre förr, och det har jag sagt förut. Haha.

Det var bättre förr än senare.

Förr eller senare var det bättre förr.

Det var bättre förr, och ju förr desto bättre. Ha. Ha.

Man sjunger hellre än bra och hellre förr eller senare.

Då blir det bättre, bra eller senare, och förr.

Hellre senare än bra, eller förr, och ju bättre desto senare.



Det tror jag vad jag vill om.



Jag tror jag vill,

om du vill.

Tro.



Jag vill tro vad jag ser, och ju fler desto mer.

Åtminstone förr.



Ju fler jag vill se, desto förr och mer tror jag att jag vill,

men huvudsaken är att man får vara frisk,

och ju förr desto sämre.

Men det blir bättre med tiden, det vill jag tro, tror jag,

och ju förr desto mer, vill jag väl.

För jag vill väl. Tror jag.



Det blir bättre sedan, sedan det blev bättre.

Och det blir ju bättre ju senare det blir, ju.

Ju friskare desto senare, tror jag att jag vill tro.

Jag tror det när jag blir friskare, och ju fler desto förr, ju.



Juuu.







Egentligen är det väldigt enkelt.



Har jag hört.



Har jag hört?

Har jag hört? Har jag hört?



Har jag hört det förr?

Har jag hört dig?

Have I hurt you?



Jag har hört det förr, och ju förr desto hörre,



hördu, hör du, ju, you hör ju, eller hu,

ju är ju hurt, you, senare än hu



Juju



Och dom säger och säger och säger

och säger och dom säger och dom

säger och säger, och allt säger dom och



allt dom säger,



och allt jag säger,



har jag hört förut.





Och lilla natten är så jävla lång

i jävla huset






© Anders Bek, 17/10 2004




Fri vers av Anders Bek
Läst 973 gånger
Publicerad 2004-10-17 15:35



Bookmark and Share


  Charlotte Blombäck
det är ju helt vansinnigt och slutet är fantastiskt...
2004-11-27

    Mynona Myno du Esp
Hört det förr?
2004-10-17

  stella
Helt jävla underbar!Tack för att jag fick asgarva!Hahaha!
2004-10-17

    Mejja
det var rolig läsning!!! Många krokar och svängar i humorns spår. Det hade jag aldrig fixat. Härligt!
2004-10-17

  Apetass
men det säger jag ju jämnt.
2004-10-17

  Anders P VIP
Två tips. Gör om denna till en dialog och ta bort Ha Ha. Då kan det bli skitbra
2004-10-17

  Camilla Christensen
Så skönt urflippade vändningar hit och dit.
2004-10-17

    liza
oj så rörigt det kan bli ibland!
jag gillade "have I hurt you" , haha, det var skoj!
2004-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek