Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "SISTER MIDNIGHT", IGGY POP


EFTERHÄNGSEN DRÖM

Himlaljusens Fader

vad ska jag göra med min dröm?

Glättiga fasader

och min ande ropar: "Glöm!"

Maktlös ser jag uppåt

Hjälpen kommer därifrån

Köttet har sitt uppsåt

Och det är ett helgerån

 

Himlaljusens Fader

Jag jagas av en illusion

Jag vet vem som sitter

på mitt hjärtas enda tron

Vem detroniserades?

Vem fick stryka på foten?

Himlaljusens Fader

Du har besegrat mörkrets här

 

 

Livet är för dyrbart

för att bara slösas bort

Punden ska förvaltas

och vår tid på jord är kort

Kittlingar föder rop

som intensifieras

Himlaljusens Fader

så galet mycket står på spel!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-10-18 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP