Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODIN: "Knocking 'Em Down In The City" (Iggy Pop)


KÄNGA NED TOMTAR I CITY

Vi drar ned på stan

Vi har marschkängor på

Känga ned tomtar i city

Vi hatar att folk bara vägrar förstå

Känga ned tomtar i city

Vi bryr oss inte om tjafset

Vi vill bara känga ner

Vi vill bara känga ner

 

Nu kommer en vän

att citera ett band

Sparka ned tomtar i city

Jag drar ned till centrum

med hjärtat i brand

Sparka ned tomtar i city

Och vi vill inte förändras

För vi vet att vi har rätt

Ja, vi vet att vi har rätt

 

Vi hatar det hedniska julfirandet

Slå sönder tomtar i city

Istället för tomtar har vi Joan Jett

Slå sönder tomtar i city

Arturo Bassick är med oss

när vi slår till mot svineri

när vi slår till mot svineri

 

LARZ GUSTAFSSON 18/10 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2019-10-18 14:51



Bookmark and Share


  Koloristen
Kamp!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP