Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej mina vänner har varit svårt sjuk ett tag , Svår Salmonella som hade spridit sig ut i blodet så mina värden såg riktig illa ut ett tag med sjukhusvistelse medicinering och dropp. Nu är allt bra igen !


Som en puls av slag!

Förankrad i kroppen och i varje nerv

Försöker att bemästra stunden, trots olidlig smärta

 

Som en puls av slag

 Genomborras hela sinnet

 

Matthet i kropp och varande

Trots detta en strimma av hopp

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-10-09

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-18 17:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj, oj! Thailand? Jag fick ett vattenglas som tydligen var från kranen, j@^/ar vad dålig jag blev. Höll på att missa flyget hem. Bra att du fick rätt diagnos och hjälp som det verkar ganska direkt.
2019-10-28

  ResenärGenomLivet
Så skönt att allt gick bra till slut...
2019-10-21

  bittemi VIP
Så skönt att du mår bra igen! Bra förmedlat!
2019-10-20

  Rise Little One
Man kämpar på så länge man lever!
2019-10-19

  ULJO
Gott att ha dig tillbaka
2019-10-19

  Alysse VIP
Känner smärtan i dina ord
Känslosamt och bra beskrivet!
Så skönt att du iallafall mår bra igen
stor kram
2019-10-19

    ej medlem längre
Smärtsamt och levande gestaltat! Tur att hoppet finns där och att allt gick bra!
2019-10-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Skönt att du mår bättre! Välkommen tillbaka! Din text känns...bra skrivet!
2019-10-19

  lila fjäderblomman VIP
känner din matthet - starkt att känna hopp i det läget! välkommen tillbaka!
2019-10-18

  DavidM VIP
Kraftfullt förmedlat. Det måste varit en riktig pärs. Glädjande att du åter mår väl!
2019-10-18

  Maria Sundelin VIP
Skönt att höra att du mår bättre
2019-10-18

  Blomma-Stjärna VIP
smärtsam genomborrande text
med en strimma av hopp!


- skönt att du är kry igen!
2019-10-18

  WyS VIP
Skönt att du är p G igen! Kram!
2019-10-18

  Solstrale VIP
Ja detta med bakterien salmonella den infektionen vill man sig inte föreställa!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin