Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIROLLSINNEHAVARE

 

 

Birollsinnehavare

B-filmen är slut

Och för alltid stämplade

lotsas packet ut

Det som katten släpat in

som har kammat noll

Diskvalificerade 

för en huvudroll

 

Birollsinnehavare

Vem är regissör?

Är det kanske någon som

tycker att vi stör?

Är det som vi bidrog med

ingenting att ha?

Var det trots allt viktigast

att vara riktigt bra?

 

En dag ska dock sist bli först

säger Herrens Ord

Den som varit bäst och störst

här på denna jord

ska få tåga ut med skam

genom bakdörren

I förtröstan vandrar jag

in i framtiden

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2019-10-21 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP