Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten kom

Scenen är ännu tom,
men det knarrar i kulisserna
och bakom den halvslutna ridån.

Vi väntar villrådigt och söker med blicken.

Badvattnet har svalnat.

Kalendern ropar genom ättiksångorna.
Ska vi nu se bilder av fallna löv?

Här finns utrymme för egna inlägg i almanackan.
Svaren kan låta vänta på sig,
men vi fyller otåligt ut skymningen med ärenden.




Fri vers av Effell
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-10-25 12:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Surrelism gifter sig med en sublim verklighet.
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell