Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SYSTEMITER

Alla kan få nåd

men väldigt få vet om det

Det är en del av problemet

Alla kan få nåd

men folket här i världen

styr sina steg mot systemet

 

LARZ GUSTAFSSON 26/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-10-26 14:09



Bookmark and Share


  Koloristen
Många jobbar dock febrilt för att inte vilja få eller ha någon nåd. Se t ex Rom.1:18-32
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP