Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiss me like a stranger!

Kiss me like a stranger

Caress me oh so slow

 

Take my breath away

And show me heaven

 

Tease me and frill me

Make it happen

 

Let us dream

Let us live just for a moment

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-10-25




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 179 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-27 16:09



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Lust och längtan förmedlar du fint
2019-11-06

    ej medlem längre
Lustfyllt och så fullt av liv!
2019-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin poesi om längtan!
2019-10-30

  Alysse VIP
Kärlekens önskningar
och begär så känslosamt
beskrivet
2019-10-29

  lila fjäderblomman VIP
ja fånga ögonblicket!
2019-10-28

  AiA Maria den fria
Kraftfullt!
2019-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ögonblick av ljuvligheter...snyggt...
2019-10-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
I hope and pray
your wish came true..
And all the best to you 2!
A poem that gives
the reader flow too...
2019-10-28

  Blomma-Stjärna VIP
en stund så full av lust o liv - !
2019-10-27

  DavidM VIP
Text rik på lust, energi och värme.
2019-10-27

  ULJO
Let us live just for a moment. Fint
2019-10-27

  Karina"Kia"
Underbart och det känns som små mål sträva mot, bättre mer glädje, våga livet i nuet... Så fint!
Kram
2019-10-27

  annapoem
Hearts beating as one
2019-10-27

  StinaJ VIP
Känslostorm.
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin