Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad text, inspirerad av danne. En av signaturerna på poet-sidan. (Om bilden . Snart är 'vi' där, vintern knackar dörr litet varstans...)


Dagens rick som svaret på privat kommentar 2019 10 30




Kul sätt att tänka,
somlig blir änkling eller änka,
andra får dras med stora lasse,
en del dra i vagn eller bär i kasse,
tills blicken en får vackert sänka...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 18:42



Bookmark and Share


  ULJO
Vet inte om det var så kul. Snarare tragiskt. Väl skrivet dock.
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP