Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN TIDEN GLÖMMER JAG ALDRIG

Den tiden glömmer jag aldrig

Det var Grandsalen -85

och Rehngårdskonferensen

Två steg på vägen hem

VW-bussen och alla "raider"

som vi gjorde i Herrens namn

Den tiden glömmer jag aldrig

och nu är jag snart i hamn

 

Det var bönemöten i hemmen

Och en jublande fröjdesång

Man glömde gamla sorger

och hur det var en gång

Vi fick tilltal och profetior

Jag predikade själv en del

Vi var unga och vi var vilda

och ibland så blev det fel

 

Några gick på bibelskola

Gud såg till att vi fick råd

I vår ofullkomlighet så

var vi omgivna av nåd

Ivern var det inget fel på

Våra hjärtan stod i brand

och vi leddes av vår Fader

av Hans Ord och starka hand

 

Jag glömmer aldrig den tiden

Det var särlaregnets tid

Vi prisade Gud i tungor

och fylldes av Hans frid

På turné i gamla Sverige

i en gammal VW-buss

förkunnandes Guds Rike

och församlingens exodus

 

LARZ GUSTAFSSON, slutet av oktober, 2019 (avslutad 31/10)

 

http://www.qxl.no/pris/musikk-cd-vinyl/cd/norsk/aage-samuelsen-den-tiden-glemmer-jeg-aldri-cd-1993/v/an824622118/

 

https://www.youtube.com/watch?v=nSYpz1EUY9A




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2019-10-31 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP