Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENDAST SJUKA MÄNNISKOR ÄLSKAR SNÖ OCH KYLA

Meteorologisk masochism

Jag gör det gärna till en schism

Jag hatar att vissa gillar snö

När allting har lagt sig för att dö

börjar de tjata om det där

som jag betraktar som misär

Det där som faller vitt och mjukt

ser jag som onödigt och sjukt

 

LARZ GUSTAFSSON 31/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-10-31 20:27



Bookmark and Share


  Koloristen
"Kung bore är nazist!" (Larz G).
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP