Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


RÅGÅNGSLÄNKEN

Jag färdades på Rågångslänken

Där stannar man aldrig till

Det är till det egentliga Sörby

som passagerarna vill

 

LARZ GUSTAFSSON 31/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-10-31 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP