Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Together...

 

falling gently into each other 
morning dew kisses red roses
our love gets its wings




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-01 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbar! Gillas :)
2019-11-05

  Karina"Kia"
Morgonstund är fylld av kärlek och ger dagens vingar!
2019-11-03

  ResenärGenomLivet
Härliga morgonstund...känns gott...
2019-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
morgon som börjar i kärlekens tecken - härligt!
2019-11-01

  Quasimodo
Ett fallande skyddat kyssarnas vingar
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One