Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leva sig in

Att få leva sig in i en annan värld
Inte tänka på sin egen för stunden
Låta musiken flöda
Följa med i texten
Leva sig in i rytmerna
Slå på tv:n
Följa den allvarliga filmen
Deras liv är värre än mitt
Eller kanske komedin
Att få skratta och bara vara
Eller spelet på mobilen
Leva någon annans liv för en stund
Ibland är det skönt att stänga av
Komma bort
Liksom komma in här
Skriva av mig
När känslorna snurrar
Även om det nu är ganska bra
Är det skönt att ibland ändå bara stänga av




Fri vers av MissCaylin
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-04 13:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
ja det är sant! bara få vara en stund gör en sund!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin