Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Medströms



Flyter medströms

mellan livets dyningar

Andas ut i känslosvall

Och förnimmer målet

Drömmen om lycka











Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-07 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar fin och hoppfull! Gillas mycket! kram :)
2019-11-10

  Stay Golden
Att du lyckades hitta sol :O
2019-11-07

  Gin83
Hoppfullt :)
Blåser vinden i rätt riktning kanske ?:)
Vacker som en dag både på insidan och utsidan är du min vän
Precis som dina texter alltid är
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem