Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tumlar runt i virvlande vindar

Svävandes i det ovetandes
För man vet aldrig riktigt någonting
Ifrågasätter mig själv
Mina funderingar, tankar och känslor
Hur vet jag när jag handlar rätt?
Är jag rättvis mot mig själv?
Kan jag lita på dig?
Och du på mig?
Tumlar runt i virvlande vindar
Snurrar runt och känslorna bara strömmar
Var det så här jag skulle bli skapt?
Reagerar jag på rätt sätt?
För starkt?
För svagt?
För mycket?
För lite?
Runt runt jag far
Virvlar omkring
I en värld som är upp och ner




Fri vers av MissCaylin
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-13 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin