Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hatar



Varför hatar man andra?

Är det bara för att man har blivit sårad eller bara rädsla.

Varför ska man behöva hata sej själv när man står in för spegeln?

Varför ska man bli hatat för sitt utseende?

Varför ska hat ha en sådan stor styrka?

Att hata är en av livets oförklariga fenomen, och hur skulle de seut om

ingen kunde hata?




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-07-01 21:35



Bookmark and Share


  Dessie 35
Bra skrivet
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall