Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Nu. Av Gunwale.


Kritik på en text (1909) rimmigt






Texter som äro korta,
känns skönt i sinnet borta,
då en kommer hem,
länge en kan minnas dem,
grannen firar sina år med tårta...

(fast hon uttalar tårta som 'torrta',
antagligen för att hon är från Landskrona...)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-01 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP