Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att skriva några rader på rim. Att det skrivna inte behövde vara av 'högsta klass', utan mera som allmänt uttrycka ens egna lust blandat med en vilsen olust. Som när en vän måste åka bort ifrån en själv, lämna spår av saknad.


Upplevelsen som sådan






Ofta nog det känslor är
som styra ens liv lär
får en att känna sig glad
efter spännande eskapad

eller sorg utan av veta vad just
kanske spår av gammal dust
lämningar från ett 'igår' kan
skapa känslor i en själv av sann

upplevelse som gör ens sinne
såväl ute som även inne
om solen tittar fram i strimma
likt dagen delas upp i var timma

en vän kan göra starka intryck
få en själv som av plötslig nyck
finna livet värt att leva så
en själv får lust att i glädje gå




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-06 13:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänka sig att det finns en stad i Sverige där människor känner sig starkt välkomna, dragna till och så har de egen butik för starka drycker samt namn om sig att vara just 'rätt ställe', särskilt för engelsktalande turister... 'Sicktuna', Sigtuna alltså. Spy-påse rekommenderas som handbagage.
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP