Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skärgårdsdikt


Glitterskratt

Får jag ge dig en väddbukett,
min kära lilla skärgårdsstinta?

Med solgula blad till sommarfräknig hud
Ekar ditt skratt,
på havsfjärdens vita kullar

Du glittrar så glatt,
åt mig varje dunkelnatt
Medan solen slukats i en säck

I morgon blir det nog regn
Längs våra varma ryggar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-07-02 21:11



Bookmark and Share


    Bim
.det kittlar på ryggen och jag blir både varmoch fnissig,fint och lite roligt skrivet.Hälsn.
2006-07-04

  Madjori
Oh...vad denna dikt lockar mig till skärgården.... och att få känna sommarregnet....
Helt suverän ...tack.
Hälsar Madjori
2006-07-02

  Cris
Underbart somrigt och fint kärleksfullt
verkligen snyggt
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö