Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så många saker att uppröra sig över. Inte skulle väl grannen tycka att det vore en missgärning om ruttna och gamla räkskal kunde få ligga och lukta en vecka i soporna? Det skulle väl inte var ett brott om svenska rätter fick ta plats?


Gillar råttan surströmming?





Det luktar så i lägenheten,
från lägenhet i samma hus,
varför sprider sig lukt,

från andra lägenheter,
finns det något svar på frågor,
har någon enda svaret,

kanske om jag i min tur,
öppnar en burk med surströmming,
annan kan ha att invända om,

den lukten som nog främmande är,
bara som stark och hastigt kom.
Om råttor och andra skadedjur,

finns i och utanför eget bo,
vad skulle då råttor göra,
vad skulle de väl tro?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2019-12-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP