Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Power of emotions...

 


beyond time and places


a cool breeze


passed through the mountains


left a stolen kiss


on the cheek of the moon


fragrance of compassion


shivered slightly in the universe


whilst shining stars hidden themselves


beneath the clouds...




Fri vers av Rise Little One
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-10 15:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört vacker och levandes!
2019-12-15

  Nils-Robert
Så vacker prosa: Bravo!
2019-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat med många nyanser.
2019-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en mångfacetterad ädelsten!
2019-12-11

  ResenärGenomLivet
Underbar poesi...så vackert...
2019-12-10

  Blomma-Stjärna VIP
förtrollande ord för åtrån och medkänslan - stor poesi!
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One