Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mr_Solstråle och Solstrale….


i den inre spegeln kärlek når

 

 

dina speglande solkatter

i den inre fönsterspegeln

nådde mina vitnande kinder

fångade min blick bländade dig

 

gräset hade vitnat av frost

mina ögon sökte din blick

värmen i våra själars djup

smälte all isen mellan oss ...

 

det som mött oss var svart

våra ljusa sinnen strålade ut

elliminerade allt det mörka

vi vandrade över regnbågen

 

vi förälskade oss i varandra där

i första ögonkastet fastnade vi

drogs till varandras inre skönhet

kärleken befäste våra förhoppningar

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-19 14:35



Bookmark and Share


  vargtass
Vackert!
2019-12-19

  Lars Hedlin
Härligt!
2019-12-19

  ULJO
Fint
2019-12-19

    Lena Staaf VIP
Rar kärleksförklaring!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP