Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom förklara min egen del av verkligheten. För pöbeln eller andra som har känt sig mer eller mindre kallade. Att agera, handla, uppleva äventyret livet på nära håll.


Dagens förklarade ord 2019 12 19



Att sitta i drag,
det kan en cyklist göra,
eller passagerare i en sportbil...

En schackspelare kan vara vid draget,
en drucken är kanske dragen
någons älskade må bli be dragen

kanske rättar du till anlets dragen
i blåsväder kan vem som helst vara
känna sig stressad av att något försvara




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-20 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP