Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~döden~

Ta mig inte för tidigt när jag inte levt klart, när blicken är vaken och livet är kvar
när dagarna är fler än nätters sömn
när livet är vackert såsom en dröm
Hämta mig inte försent när allt är förbi
När vännerna fattas och i minnet förblir
När kvällarnas ensamhet är ofrivilligt kvar
Jag vill leva fullt ut, varenda minut !!

Leva i känslan att inget tar slut
Ta mig inte för tidigt eller inte försent
Ta mig hem när det är ment
amen




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-27 23:25



Bookmark and Share


  aol
Mycket djup och en känsla som berörde mej så
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~