Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att beskåda


Luftballong

sväva



sakta



beskåda från ovan
världen i
en luftballong



himmel



blå



och vita moln
likt bommullstussar
dansar de med vinden



fåglar



små



leker i det fria
och flaxar glatt
mellan solstrålar




Fri vers av vargtass
Läst 208 gånger
Publicerad 2020-01-07 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass