Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest är apparently ett akut behov av en annan människa.


Vasaparksdagen IV (ny)

Varför denna nödvändighet att bära dig
Kanske för att jag själv blev lyft
till slut

Det kallas tydligen för längtan,
det där som gärna spiller över
inte håller sig inom alltings gränser

.
och så det här med att vara tillräcklig
This is what it feels like:

Krossat glas på marken
som en öppen metafor
Vi vet båda hur det känns




Fri vers (Prosapoesi) av Ms Lovecraft
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-23 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft