Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag urnsätter alla mina känslor.


Min moster dog, ensam och rödhårig.
Raklång på trasmattan som jag köpt henne,
året innan.

Hennes syster ärvde en brevkniv
min kusin,
en locktång,

och jag,
en knippe Rikskuponger

med en svag doft utav liklukt och urin.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 345 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-02-12 00:11



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Metaforer som...slår i luften och träffar allt i sin väg
2020-11-16

  Lars Hedlin
Oerhört bra
2020-02-16

    Lars Gullberg
Fan va bra du skriver Maria. Det här är bildspråk. Detaljer. Och ett släktfotografi
Jävla bra alltså.
2020-02-13

  SatansSon VIP
morsan blev urnsatt. heder åt henne. hon var världens fantasifullaste barnskötare. hon hade roligt med barnen.
2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja