Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄR DET HÄR ETT FUTURISTISKT MANIFEST?

 

Sitter ensam som en stor men tyst protest
Endast Jesus vet vad som ska ske härnäst
Jag vill aldrig nånsin bli som folk är mest
 
Larz Gustafsson 13/2 2020



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-02-13 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. De var svin.
2020-02-13

  Koloristen
Russolo och Marinetti var bra karlar! Kamp mot slätstrukenheten!
2020-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP