Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag konkav skev



ta mig i kragen, kvinna

tror du att jag är nå’t va

håll min mun, håll tystare

skärp mig

se mig för

nämen är det jag, var har jag varit



Låt dig vara.
hon älskar sig inte,

nu får jag fanimej vara nog


Vi hörs
Vi ses
Vi syns

men
vi känns inte
längre







© Anders Bek, 19/10 2004




Fri vers av Anders Bek
Läst 1212 gånger
Publicerad 2004-10-19 14:54



Bookmark and Share


  Kennys
Den här var helt i min smak Anders.
Det skapas lite snurr i huvudet när jag läser den, och det på ett bra sätt.
2006-11-23

  Charlotte Blombäck
tror jag helt enkelt tar mig friheten att skriva under på Tomas utomordentliga formulering...
2004-11-27

  Apetass

2004-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek