Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi knyter våra band vid lägerelden

Det är när eldens flammor smeker vedträna

som vi känner samhörigheten

hur banden mellan oss byggs allt starkare

 

jag kan känna mina vänners pulsslag

när elden dansar i vinden framför oss

när gnistorna skapar kontrasten

mellan fnöske och torr ved

 

när den värmer oss

byggs vår gemensamma ansats

 

 

härifrån mot alltid

 

som om våra händer

inte kunde säga mer

 

som om ingenting vore

utan glöd

 

© Birgitta Wäppling 3 mars 2020

 

 

Sångtext-version:

Det är när eldens flammor

smeker vedträna

 

som vi känner samhörigheten

hur banden mellan oss

byggs allt starkare

 

jag kan känna

mina vänners pulsslag

när elden dansar

i vinden framför oss

när gnistorna skapar kontrasten

mellan fnöske och torr ved

 

när den värmer oss

byggs vår gemensamma ansats

 

 

härifrån mot alltid

 

som om våra händer

inte kunde säga mer

 

som om ingenting vore

utan glöd

 

© Birgitta Wäppling, 3 mars 2020

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-22 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP