Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORO

Sörby badar i solsken

men jag ser orosmoln vid min horisont

De vill vara mitt fokus

och av den anledningen bildar de front

 

Ett telefonsamtal

kan ändra allt

och plötsligt ändrar

tillvaron gestalt

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-03-08 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP