Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HOMMAGE

Nu har jag betalat mitt stödmedlemskap

I höst har 13 år gått

Det har varit värt varje krona jag betalt

Ser tillbaka på allt som jag fått

På de poeter jag träffat, från olika håll

och kontakter som knutits just här

Fastän många tycks se mig

som något slags troll

så är sajten mig oerhört kär

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2020-03-08 19:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Is Larz @ home?
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP