Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemslöjdslärare och sjunger alt i Knutbykören.


Hemslöjd.

En alt från vildsvinens skogar

i vardagen tygstycken fogar.

En spräcklig bit lyx

det blir till en byx.

En bengalisk tiger bland Uppsalas krogar.




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 15:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP