Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HITTAR ALLTID TILLBAKA

För gammal vänskaps skull

så kan jag överse

För soluppgång och solnedgång

när havet verkar le

För gamla minnens skull

så kan jag bara ge

av hjärtats generositet

En färgglad exposé

 

För skapandet vi fann

och scener där vi brann

För framgångar och nederlag

där vi stod man mot man

För vårkvällar i tiden

För sändningar i siden

För marsdagar i solen

Ja, för den första viden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 200312

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-03-12 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP